Serveis

Conegui tots els serveis que oferim. No quedarà indiferent i obtindrà tot el que el seu vehicle necessita.

Disposem de tots els vehicles de la Gamma Opel així com d'un ampli estoc de vehicles d'ocasió i km 0. A més, recompra el seu vehicle d'ocasió com a part delpagament per a la seva actual compra.

Taller de mecànica i electricitat

En el nostre centre podrà realitzar el manteniment del seu vehicle, realitzat per professions summament qualificats.

Taller planxa i pintura

El seu cotxe és la seva imatge. Totes les operacions són realitzades per professionals qualificats, utilitzant els últims avenços tecnològics en instal.lacions, equips, productes i sistemes de pintura de la màxima qualitat i amb les garanties de OPEL. A més disposem d'un servei de Carrosseria Ràpida dins del taller Opel especialitzat en la reparació de petits cops i esgarrapades. Amb la màxima fiabilitat i en menys de 24 hores.

Recanvis originals OPEL

Només utilitzem Recanvis Originals OPEL, totes les operacions realitzades tenen 2 anys de garantia en materials i mà d'obra. Demani pressupost previ sense compromís i aprofiti de la nostra experiència.

Accessoris originals OPEL

Llantes d'aliatge, volant i fins i tot les barres portants, la qualitat de la gamma d'accessoris ha estat rigorosament comprovada. El segell Disseny Original li garanteix que cada Accessori OPEL s'adapta al seu automòbil, assegurant els màxims nivells de qualitat i seguretat.

Vehicle de substitució

Quan el seu cotxe estigui al taller, no s'ha de preocupar. Pot disposar d'un vehicle de substitució per un preu reduït i continuï gaudint de la carretera.

Finançament

Disposem de personal especialitzat per poder atendre les seves necessitats de finançament, fent-li un estudi personalitzat, tant per als terminis que vostè estimi, com per als imports de quotes.

Assegurances

Busquem el millor preu per l'assegurança del seu vehicle, col.laborem amb les principals companyies tramitant tots els requisits necessaris.